Ajankohtaista

 
16.5.2018
Kesäkampanja 2018

16.5. - 15.7.2018 aikana tehtyihin uusiin palvelunavauksiin kesäkuukaudet ilmaiseksi, jolloin käyttömaksut veloitetaan vasta syyskuun alusta eli 1.9.2018 alkaen.

Kesäaikana yritysjohdolla on hyvää aikaa valmistella yrityksen kehittämiseen ja ohjelman käyttöönottoon liittyvät asiat ennen syyskautta, jolloin aloitus on erityisen vaivatonta. Näin yrityksesi saa jo syyskaudella täyden hyödyn ohjelmasta!

Toimi nopeasti, niin saat parhaan mahdollisen hyödyn!

Lisäetuna jokaiselle kesätarjouksen tilaajalle toimitetaan syyskuun alussa Delicard-lahjakortti!

 
5.4.2018
Taloushalintoliiton kesäpäivät Helsingissä

Olemme mukana Taloushallintoliiton kesäpäivillä Helsingissä 5.- 6.6.2018. Tervetuloa osastollemme!

 

Innox sarjis9.11.2017
Ensimmäiset Innox-sarjakuvat on julkaistu

Julkistimme markkinointimme tueksi ja asiakkaidemme iloksi ensimmäiset sarjakuvat, joissa seikkailevat Innox-tyyliin nimetyt pöllömme Koodix, Kipix, Pomox, Tilix ja Titax. Sarjakuvia tulee lisää talven kuluessa.

Sarjakuvat on kuvittanut Innox-pöllöt suunnitellut Petteri Mattila Taidepalvelu Dipinto Oy:stä.

Katso ensimmäinen Innox-sarjakuva.

 

Tilintarkastaja6.9.2017
Tilintarkastajien kesäpäivät Kuopiossa

Olimme mukana Suomen Tilintarkastajien kesäpäivillä Kuopiossa 31.8. - 1.9.2017, jossa esittelimme Innox Toiminnanohjauksen tilintarkastajille suunniteltuja ominaisuuksia.

Arvoimme osastollamme käyneiden kesken Delicard-lahjakortin, jonka voitti Pirkko Jokinen, Datacleric Oy, Helsinki. Onnea Pirkolle!

 

12.6.2017
Taloushallintoliiton kesäpäivät Tampereella

Olimme mukana Taloushallintoliiton kesäpäivillä 6. - 7.6.2017, jossa esittelimme tilitoimistoille ja tilintarkastajille kehitettyä Innox Toiminnanohjausjärjestelmää. Kiitoksia kaikille osastollamme käyneille!

Osastollamme käyneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvottiin Delicard Unlimited lahjakortti, jonka voitti Mari Kurula Ikaalisten Tili ja Kiinteistö Oy:stä. Onnea Marille!

 

Saman varjon alla24.5.2017
Innox Toiminnanohjaus tilintarkastajille

Innox Toiminnanohjauksesta on julkaistu tilintarkastusyhteisöille versio, joka toimii omana ohjelmana tai haluttaessa yhdessä tilitoimistoversion kanssa.

Innox Toiminnanohjausta käyttävällä yrityksellä voi olla useita kirjanpito-, palkanlaskenta- ja tilintarkastustoimistoja samassa ympäristössä. Asiakkaat, asiakastehtävät ja laskutus pysyvät toisistaan erillään, jolloin tilitoimiston väellä ja tilintarkastajilla on molemmilla käytettävissään omat toimialakohtaiset toiminnot. Haluttaessa asiakas voidaan jakaa useamman toimiston asiakkaaksi, jolloin kirjanpito ja palkanlaskenta voivat olla eri toimistoissa.

 

24.5.2017
Tehtävähallinta TITO on nyt Innox Toiminnanohjaus

Tehtävähallinta TITO suunniteltiin tunti- ja tehtäväkirjauksiin, sekä toistuvien tehtävien hallintaan. Heti julkaisun jälkeen aloimme saamaan kehitystoiveita useista tilitoimistoista, jotta myös muut tilitoimistojen toimintaan liittyvät asiat saadaan paremmin hallittua ja varmistettua.

Asiakkuuksien hallinta, monitoimisto-ominaisuus, rajapinnat eri laskutusohjelmiin, ennakkomaksujen hallinta, raporttien kehittäminen, ASI Työajanseuranta, tehtävä- ja lomakalenteri, tiimit ja tiimitehtävät, asiakas- ja henkilöstötiedottaminen, sekä paljon muita ominaisuuksia on lisätty tilitoimistojen toiveiden mukaisesti täydentämään tehtävienhallintaa. Näin kokonaisuudeksi on muodostunut Innox Toiminnanohjaus.

"Tuntikirjaukset ja niistä kertyvät laskutustiedot on vain pieni osa kokonaisuutta." on monesti tilitoimistojen vetäjien suusta kuultu lausahdus. "Asiakkuuksien hallinta on tulevaisuudessa yhä tärkeämpää kun peruskirjanpito ja palkanlaskenta automatisoituvat, jolloin tilitoimistojen on kyettävä kehittämään, tarjoamaan ja hallitsemaan uusia, asiakaskohtaisesti räätälöityjä taloushallinto- ja toimistopalveluita." on toinen yhtä usein kuultu lausahdus.

Innox Toiminnanohjaus on kokonaisuus, jossa on huomioitu erittäin laajasti tilitoimistojen ja tilintarkastajien erityistarpeet toiminnan kehittämiselle.

 

Markkinointipollot

15.5.2017
Innox-pöllöt ovat laskeutuneet!

Taidepalvelu Dipinto Oy:n Petteri Mattila suunnitteli Innox-pöllöt elävöittämään koulutus- ja markkinointiaineistoamme.

Innox-pöllöt tulevat esiintymään puhepuolien ja muiden tehosteiden kanssa, jolloin saamme esitettyä hahmojen avulla ohjeita ja ominaisuuksia sarjakuvamaisen selkeästi.

Mainittakoon, että pöllömme ovat kovasti asiakasystävällisiä. 

TAL kesapaivat 201715.4.2017
Taloushallintoliiton kesäpäivät Tampereella

Olemme mukana Taloushallintoliiton kesäpäivillä 6. - 7.6.2017.

Esittelemme Tietotorilla tilitoimistoille ja tilintarkastajille kehitettyä Innox Toiminnanohjausta.

Innox Oy:n ohjelmat on ottanut käyttöön jo yli sata suomalaista yritystä, joista useimmat ovat tilitoimistoja.

Tule tutustumaan. Samalla voit osallistua arvontaan ja voittaa Delicard-lahjakortin.

 

 

Aina ajankohtaista ja tärkeää tietoa:
Katso asiakkaidemme mielipiteet