Asiakkaiden kokemuksia ohjelmastamme

 Käytä hetki aikaa ja lue Innox Toiminnanohjausta käyttävien asiakkaidemme käyttökokemuksista ja ohjelmamme tuomista eduista.

 
Juha Leviäkangas, Suomen Säätiötilipalvelu Oy
Juha Leviäkangas
Aiemmat pk-yritykselle suunnatut toiminnanohjausjärjestelmät ovat olleet suunniteltu laajalle yrityskentälle, joten niissä on 90 prosenttia ominaisuuksia, joita emme hyödyntäneet arjessa. Tämä kattavuus näkyi tietysti järjestelmän hinnassa, mutta myös käytettävyydessä nimenomaan kausittain toistuvia tehtäviä toteuttavalle tilitoimistolle.

Innoxin kanssa aloitus osui vuoden kiireiseen aikaan, joten ominaisuuksia otettiin käyttöön ja hyödynnettiin vaiheittain. Tuli kuitenkin todettua, että toiminnanohjausjärjestelmän vaihto ei ole niin kova ponnistus, jos ohjelmisto on suunniteltu juuri tilitoimistoympäristöä silmällä pitäen. Myös palveluntarjoaja ansaitsee kiitosta, sillä se on hyvin kartalla mitä juuri tilitoimisto tarvitsee, ja kuinka sitä tulee kyetä palvella. Hallinnan tunne aikatauluissa moniasiakasympäristössä on nyt selkeämpi ja kaikki tehty työ tulee myös talteen myöhempää laskutusta varten.

Laskutus on osa asiakasviestintää. Pyrimme aina toimimaan läpinäkyvästi ja pitkiä asiakassuhteita vaalien. Nyt meillä on valmiudet kertoa asiakkaillemme minuutin tarkkuudella heille tehdystä työstä. Tätä eivät asiakkaamme juuri edellytä, sillä asiakassuhteemme perustuvat ansaittuun luottamukseen. Tieto omasta toiminnasta tuo kuitenkin mielenrauhaa.

Kun palvelut hankitaan pieneltä perheyritykseltä, kumppaneilla on nimi ja kasvot. Syntyy ammatillista ystävyyttä. Olemme luoneet asiakkaitamme palvelemaan ympärillemme tarkoin valitun ja kehittyvän ammattilaisten tiimin, jonka osana voimme toimia yhtä toimintavarmasti ja tehokkaasti kuin suuremmatkin yritykset. Innox on osa joukkuetta, eikä jäähyjä ole vihelletty.

Seuraamme kriittisesti mitä ohjelmistomarkkinoilla tapahtuu, koska tilitoimistotyö on lähivuosina murroksessa. Nykyisenkaltainen kausittain toistuva tehtävälista on juuri tällä hetkellä Innoxin avainmenestystekijä. Nyt on lupa uskoa, että myös Innox seuraa kaiken aikaa mitä alalla tapahtuu ja sitä kautta kehittyy yhdessä toimintaympäristömme kanssa.

Työssä joka ei koskaan lopu, kuten juokseva kirjanpito ja maksuliikenne, tulisi voida seurata kuitenkin jopa päivä tasolla, ollaanko tänään saavutettu asetettu tavoite ja siten onnistuttu. Haluamme kehittää Innoxin avulla menetelmiä, millä tämä jokapäiväinen onnistumisen elämys sekä työntekijälle, että yrittäjälle voidaan tarjota.

Suomen Säätiötilipalvelu Oy on Helsingissä toimiva auktorisoitu tilitoimisto, joka on keskittynyt hoitamaan säätiöiden ja sijoittajien talousasioita. Yritys työllistää 11 taloushallinnon ammattilaista. Taloushallinto-ohjelma on Fivaldi ja Innox Toiminnanohjaus on ollut käytössä 11/2017 alkaen.

 

Mikko Alakärppä, Tilialakärppä Oy
Mikko Alakarppa
Meillä oli ollut pitkään mietinnässä toiminnanohjausjärjestelmän hankkiminen. Ratkaisevaa oli Innoxin yhteydenotto oikeaan aikaan. Innox vaikutti heti alkuun juuri oikealta ohjelmalta meidän tarpeeseen. Meitä myös miellytti Innoxin asiakaslähtöinen ja joustava palvelu. Olimme erittäin hitaita ostajia mutta sinnikkään ja ystävällisen myyjän ansiosta saimme lopulta ratkaisun tehtyä. Aloitimme Innoxin käytön vuoden 2018 alussa.

Käyttöönotto ja aloitus oli sujuvaa. Käyttöönottokoulutuspäivä oli erittäin tehokas ja opastusta saatiin jokaiselle käyttäjälle erikseen. Tämä oli ratkaisevaa, jotta ohjelma saatiin heti käyttöön.

Innoxin avulla kaikki tehtävät tulevat tehtyä eikä asioita jää muistin varaan. Ohjelmaan saa tallennettua paljon tärkeää informaatiota, jota tarvitaan päivittäisessä työnteossa. Laskutus on myös sujuvoitunut merkittävästi. Ohjelma tarjoaa monipuoliset ominaisuudet mm. työtehtävien, työajan, lomien, työtehon ja asiakaskannattavuuden seurantaan.

Laskutuksessa olemme saaneet merkittävää ajansäästöä, kun tehdyt työt siirtyvät näppärästi Fivaldin laskutukseen. Enää ei jää laskuttamattomia töitä. Myös laskutuksen seuranta monipuolisilla raporteilla on erittäin hyvä työkalu tilitoimiston johdolle.

Innoxin henkilökunta on erittäin palvelualtista. Käyttöönotto ja käyttötuki sekä palvelu muutenkin on ollut asiakaslähtöistä ja kysymyksiin olemme saaneet vastaukset nopeasti.

Ehdottomasti suositeltava hankinta kaikenkokoisille tilitoimistoille.

Tilialakärppä Oy on Oulussa toimiva auktorisoitu tilitoimisto, joka työllistää 11 taloushallinnon ammattilaista. Taloushallinto-ohjelmana on Fivaldi. Innox Toiminnanohjaus on ollut käytössä 10/2017 alkaen.

 
Orvokki Ketonen, Raision Tilitoimisto Oy

Raision Tilitoimisto OrvokkiTarvitsimme ohjelman josta voi helposti siirtää laskutuksen Heeroksen Vendaan. Aikaisemmasta käytössämme olleesta ohjelmasta se ei onnistunut. Samalla tarvitsimme uuden työajanseuranta ohjelman, josta saa helposti seurattua työntekijöiden liukumat ja työajat, eikä heidän tarvitse enää merkkailla töitään erillisille papereille.

Käyttöönotto sujui todella hyvin, saimme koulutuksen koko henkilökunnalle ja meille sopivat muutokset ohjelmaan saatiin nopeasti. Laskutus on todella helppoa, siirto Innoxista tiedostona Heeroksen Vendaan käy nopeasti ja kivuttomasti. Aivan loistavaa.

Olemme käyttäneet ohjelmaa loppuvuodesta 2014 saakka. Innox Toiminnanohjaus on selkeyttänyt ja helpottanut laskutusta, työajan ym. seurantaa todella paljon. Olemme hyvin tyytyväisiä ohjelmaan.

Yhteistyömme Innoxin kanssa on sujunut loistavasti. Apua on tullut heti kun sitä on pyydetty.

Innox on ehdottomasti paras ohjelma Heeroksen käyttäjälle ja suosittelen sitä lämpimästi muillekin Tilitoimistoille.

Eli kahta en vaihda, toinen on Innox ja toinen...


Raision Tilitoimisto Oy
on Raisiossa ja Turussa TiliVallun nimellä toimiva tilitoimisto, joka työllistää 19 kirjanpitäjää. Innox Toiminnanohjaus on ollut käytössä 8/2014 alkaen. Laskutusrajapintana eli laskuttavana ohjelmana on Heeros Venda.

 

Leena Leppä-Lukkala, Laskenta-10 Oy

Laskenta 10 LeenaKun Innoxilta otettiin meihin yhteyttä olimme jo miettineet, että haluaisimme käyttöömme ohjelman, joka mahdollistaisi nykyaikaisen työajanhallinnan ja laskutuksen.

Ohjelman helppokäyttöisyys teki ostopäätöksestä helpon ja kaikki työntekijät olivat ohjelman hankinnan kannalla. Saimme ohjelman, jonka avulla arkemme muuttui helpommaksi ja joustavaksi. Saamme ohjelmasta paljon tietoa, jota pystymme hyödyntämään.

Laskutustietojen siirto Innoxista ProCountoriin sujuu helposti ja ongelmitta.

Kaikki on toiminut hienosti ja ohjelmaa kehitetään  koko ajan asiakkaiden toiveita huomioiden.
Yhteistyö on sujunut alusta asti mutkattomasti.

Suosittelen lämpimästi ohjelmaa kaiken kokoisille tilitoimistoille.


Laskenta-10 Oy on Forssassa toimiva tilitoimisto, joka työllistää kuusi kirjanpitäjää. Innox Toiminnanohjaus on ollut käytössä 12/2013 alkaen. Laskutusohjelmana on ProCountor.

 
Elina Rajala, Tilitoimisto Economic Capital Oy

Economic CapitalInnox Toiminnanohjauksen käyttöönotto on helpottanut päivittäistä työtämme huomattavasti. Ohjelman käyttö on sujuvaa ja toiminnallisia ongelmia ei ole ilmennyt. Ohjelman avulla laskutus, omien työtehtävien seuranta sekä työajanseuranta onnistuvat hyvin ja erityisesti tiimissä työskenneltäessä Innox toimii tärkeänä työkaluna. Sen avulla kaikki tiimin jäsenet voivat nähdä tiimin kesken jaetut työtehtävät. Edellä mainittujen lisäksi Innox Toiminnanohjauksessa on runsaasti myös erilaisia raportointimahdollisuuksia.

Yhteistyö Innoxin kanssa on aidosti toimivaa. Puhelun tai sähköpostin päässä tervehtivät asiakaslähtöiset yhteistyökumppanit, joiden kanssa askarruttavien kysymysten ja kehitysehdotusten läpikäyminen on mutkatonta. Vastaukset olemme saaneet nopeasti ja ideoimiamme uudistuksia on toteutettu.

Tilitoimisto Economic Capital Oy on Oulussa toimiva tilitoimisto, joka työllistää 9 kirjanpitäjää (4/2018). Innox Toiminnanohjaus on ollut käytössämme 4/2015 alkaen. Laskutusrajapintana eli laskuttavana ohjelmana on Tikon.
 
Mikko Sipilä, Rätinki Oy

Ratinki MikkoRätingin tehtävä on tuottaa yrittäjille olennainen informaatio ajallaan, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Tähän ajatusmaailmaan sopii erinomaisesti myös vuoden 2016 lopulla käyttöönottamamme Innox Toiminnanohjausjärjestelmä. Olimme pohtineet vastaavan järjestelmän hankkimista jo pidempään, mutta huono kokemus erään toisen toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotosta sai meidät harkitsemaan asiaa pitkään. Innoxin Marja kuitenkin sai kun saikin meidät ylipuhuttua kokeilemaan Innoxia, eikä päätöstä ole tarvinnut katua. Päätöksenteossa meidät vakuutti erityisesti saamamme kuva palvelun joustavuudesta ja ihmisläheisestä otteesta asiakkaaseen. Toisenlaisiakin kokemuksia softataloista ja esimerkiksi niiden sopimuskulttuurista olemme todistaneet. On ollut erityisen ilahduttavaa huomata, miten asiakasorientoitunutta porukka Innoxilla on! Meillä oli paljon vaatimuksia ja erityistoiveita, mutta kaikkiin ollaan saatu toivomamme ratkaisu aikaiseksi. Asiakaspalvelu on nopeaa ja sujuvaa, harvoin enää tällaiseen törmää nykypäivänä.

Innox Toiminnanohjaus antaa meille varmuuden siitä, että kaikki asiakastehtävät tulevat tehdyiksi. Niihin käytetty työaika ja kustannukset ovat myös erittäin hyvin todennettavissa ja raportoitavissa. Myös työajan kellottamisessa, työn kuormituksen seuraamisessa, lomien ja vapaiden suunnittelussa sekä asiakaskannattavuuksien seurannassa Innox on erinomainen!

Innox Toiminnanohjaus on tuonut tilitoimistomme arkeen ennen kaikkea ennakoitavuutta ja järjestelmällisyyttä, jotka lienevät ne keskeisimmät toiminnanohjausjärjestelmälle asetettavat vaatimukset. Ohjelmaa on erittäin helppo suositella kaiken kokoisille tilitoimistoille.

Rätinki-Yhtiöt Oy on auktorisoitu tilitoimisto, joka työllistää 35 taloushallinnon ammattilaista kuudessa toimipisteessä. Taloushallinto-ohjelmana on Fivaldi. Innox Toiminnanohjaus on ollut käytössä 10/2016 alkaen.
 

Raija Marttila, Kirjanpitopalvelu Raija Marttila

KPRM RaijaMinuun otettiin 2015 syksyllä Innox Oy:stä yhteyttä ja sovimme esittelyn Innox Toiminnanohjauksesta. Heti nähtyäni miten ohjelma toimii ja mitä se antaa arkemme tueksi, innostuin ja halusin sen meille käyttöön. Vanha työajanseurantajärjestelmämme sekä laskutustietojen keruu oli manuaalinen ja hajanainen.
 
Kun otimme käyttöön Innoxin saimme hyvää ja perusteellista opastusta sen käyttöönottoon sekä käyttämiseen. Aina kun kysyimme jotain, saimme heti vastauksen! Koskaan ei ole ollut ongelma tavoittaa ja saada apua. Erityisen loistavaa oli, kun siirryimme Netvisoriin, niin saimme suunnatonta apua laskutusjärjestelmän tekemiseen, jotta tiedot siirtyvät Netvisoriin!
 
Nyt kaikki hoituu ilman papereita: lomat, työajat, laskutus ym. ja saan hyödykseni raportteja mm. kannattavuudesta. Olen erittäin tyytyväinen tähän ohjelmaan ja suosittelen lämpimästi muillekin, koosta riippumatta.


Kirjanpitopalvelu Raija Marttila toimii Lempäälässä ja työllistää 3 kirjanpitäjää. Taloushallinto-ohjelmana on Netvisor. Innox Toiminnanohjaus on ollut käytössä 11/2015 alkaen

 

Harri Ruokokoski, HR-tilipalvelu Oy

HR tilipalvelu HarriHaimme nimenomaan tilipalvelulle suunniteltua ja räätälöityä ohjelmaa, joka palvelee tilipalvelun vaativia tarpeita.

Käyttöönotto sujui selkeästi. Alussa suosittelen käyttämään aikaa hinnaston kehittämiseen, jolloin avautuu mahdollisuus viedä tilitoimiston laskutusprosessi kokonaan uudelle tasolle, kehittäen merkittävästi tilitoimiston ohjattavuutta ja kannattavuutta.

Innox Toiminnanohjaus on tehostanut toimintaamme, tuonut selkeyttä, parantanut ja selkeyttänyt prosesseja. Laskutus on aina mukavaa, mutta Innox Toiminnanohjauksella erityisen mukavaa ja vaivatonta, kun kaikki perustiedot ovat toiminnanohjauksessa ja kirjanpitojärjestelmässä kunnossa.

Innoxin kanssa kaikki on sujunut juuri niin, kuin kuuluukin. Sovitut asiat on hoidettu ja laitettu kuntoon, kehitysideoita on kuunneltu ja toteutettu kiitettävästi. Arvostan kovasti, että kasvavaa tilipalvelua on kuunneltu ja meidän toiveet on otettu huomioon, sekä viety ideoita tuotantoon.

Olen ilahtunut erityisesti siitä, että ohjelmassa on otettu ja otetaan asiakasnäkökulmaa voimakkaasti esille. Innox olisi hyvä ottaa käyttöön jo heti toiminnan alussa, vaikka asiakkaita olisi vähän. Toiminnan kasvaessa Innox mahdollistaa ja varmistaa suurempien asiakasmäärien hallinnan.

Suosittelen lämpimästi Innox Toiminnanohjausta myös muille tilitoimistoille.

HR-tilipalvelu Oy on Helsingissä toimiva tilitoimisto, joka työllistää reilut 10 kirjanpitäjää. Innox Toiminnanohjaus on ollut käytössä 9/2014 alkaen. Laskutusrajapintana eli laskuttavana ohjelmana on Visma Fivaldi.

 

Björn Lindqvist, Papper & Hus

Papper et Hus BjornValitsimme Innox Toiminnanohjauksen, koska sen on tehnyt kotimainen yritys, ja koska ohjelma on tehty räätälöidysti suomalaisten kirjanpitotoimistojen tarpeisiin. Aloitus sujui erittäin helposti. Kaikki asetukset täytyy tietenkin olla kunnossa, mutta se koskee jokaista ohjelmaa.

Innox Toiminnanohjauksen avulla pystymme tarkastamaan että laskutamme asiakkaitamme tarpeeksi. Lisäksi voimme seurata isännöintiasiakkaita, että kuukausimaksu on kohdallaan. Laskutus on ihan ok, vaatii muutaman klikkauksen.

Yhteistyö Innoxin kanssa on toiminut tosi hienosti. Ystävällinen ja nopea palvelu!

Suosittelemme ohjelmaa kaikille, isoille kuin pienimmille tilitoimistoille. Myös isännöitsijätoimistoille.

Kotimainen on aina kotimaista….. ja kun palvelu pelaa…


Papper & Hus Ab Oy
on Tammisaaressa toimiva kirjanpito- ja isännöintitoimisto, joka työllistää 8 henkilöä. Taloushallinto-ohjelma on Fivaldi ja Innox Toiminnanohjaus on ollut käytössä 11/2016 alkaen.

 

Pirjo Lintusalo, Euran Yritystilit Oy

Euran YritystilitValitsimme Innox Toiminnanohjauksen koska siinä on rajapinta Heeroksen laskutusohjelmaan Vendaan ja koska ohjelma on helppokäyttöinen.

Käyttöönotto sujui hyvin, saimme asiantuntevan koulutuksen koko toimiston väelle ja lisäksi Innoxista tavoittaa nopeasti yhteyshenkilön puhelimella tai sähköpostilla ongelmatilanteissa, palvelu on ystävällistä ja kehitysehdotuksiin suhtaudutaan suopeasti.

Laskutus Innoxista Heerokseen sujuu helposti, laskut siirtyvät suoraan Vendan myyntireskontraan. Laskutuksen lisäksi se on tuonut meille muitakin apuja seurantoihin. Samassa järjestelmässä saamme seurattua milloin asiakkaat ovat tuoneet materiaalit, tehtyä tehtävälistan jokaiselle työntekijälle kuukausittain tai muina aikoina toistuvista tehtävistä. Ohjelman avulla voimme myös seurata työntekijöiden liukumakertymiä sekä tietysti eri töihin todellisuudessa kulunutta aikaa.

Olemme voineet hylätä monta aikaisemmin käytössä ollutta Excel-taulukkoa. Olemme käyttäneet aikaisemmin toisen ohjelmatalon vastaavaa ohjelmaa, mutta Innox on paljon laajempi sekä helppokäyttöisempi. 

Suosittelen lämpimästi Innoxia tilitoimistokäyttöön!


Euran Yritystilit Oy on Eurassa toimiva tilitoimisto, joka työllistää 7 kirjanpitäjää. Innox Toiminnanohjaus on ollut käytössä 5/2015 alkaen. Laskutusrajapintana eli laskuttavana ohjelmana on Heeros Venda.

 

 

 

Tervetuloa luotettavan Suomalaisen perheyrityksen asiakkaaksi!