Back to Top

 

 

 


Innox Oy yrityksenä

Suomalaista palvelua

Innox Oy on perustettu konsultointiyritykseksi vuonna 2006. Asiakasyritysten ongelmia ratkoessa ryhdyimme kehittämään ratkaisuja operatiivisen toiminnan ohjaukseen ja varmistamiseen, sekä laskutustietojen keräämiseen ja tiedonkulun kehittämiseen.

Vuodesta 2012 olemme keskittyneet tuottamaan selaimella käytettäviä ohjelmia eri toimialoille, joista tilitoimistoala on noussut tärkeimmäksi sektoriksi. Kehitämme mahdollisimman helppokäyttöisiä, mutta ominaisuuksiltaan monipuolisia ohjelmia eri toimialoille.

Innox ohjelmien käyttöliittymät ovat suunniteltu siten, että käyttäjät oppivat ohjelmien peruskäytön oman toimialansa osaamisen ja käytäntöjen perusteella, ilman kalliita ja työaikaa vieviä kurssipäiviä. Ohjelmien tehokäyttöä varten on tarjolla yrityskohtaista koulutusta.

suomenvahvimmat

Olemme turvallinen valinta

Olemme suomalainen perheyritys, joka toimii omissa toimitiloissa.

Palvelimet ostamme palveluna yrityksiltä, joilla on tarjota varmennetut tietoliikenneyhteydet, asianmukaiset ja turvalliset tilat palvelimille, sekä varmuuskopiointi eri palotilaan. Näin myös saamme palvelimille teknisen tuen 24/7.


Panostamme tulevaisuuteen, kuten asiakkaammekin

Olemme Suomalainen yritysPanostamme tuotekehitykseen yli 60 % liikevaihdosta. Voimakkaan panostuksen tuotekehitykseen mahdollistaa omistajaperheen sitoutuminen yrityksen ja sen ohjelmien kehittämiseen, sekä hyvä rahoitusyhteistyö Suur-Savon Osuuspankin kanssa.

Tervetuloa luotettavan Suomalaisen perheyrityksen asiakkaaksi!