Skip to content

Innox Oy ja Heeros Oyj yhteistyöhön –
Laskutukseen lisää automaatiota

Heeros Oyj ja Innox Oy ovat käynnistäneet yhteistyön palvelemaan tilitoimistoja. Molemmilla ohjelmistoilla on vahva jalansija kotimaan tilitoimistoissa ja ratkaisuiden ominaisuudet täydentävät hyvin toisiaan, Heeroksen tarjotessa tilitoimistoille talous- ja palkkahallinnon työkalut ja Innoxin tarjotessa toiminnanohjauksen. Yhteistyön myötä ohjelmistot ovat integroitu toisiinsa niin, että muun muassa laskutusaineisto siirtyy suoraan Innoxista Heerokseen. Integraatio pohjautuu Heeroksen Connecta-alustaan. Yhteistyösopimus sisältää myös yhteisiä myynti- ja markkinointitoimenpiteitä.

”Uskon että yhteistyö hyödyttää meidän molempien asiakkaita ja parantaa ohjelmistojen kilpailukykyä. Olemme nähneet jo jonkin aikaa, että tilitoimistojen asiakaskunnassa on tarve tehokkaalle asiakashallinnalle ja toiminnanohjaukselle. Olen iloinen, että pystymme jatkossa tarjoamaan toiminnot yhteistyökumppanin avulla.”, toteaa Heeroksen toimitusjohtaja Matti Lattu.

”Integraation ansiosta Innoxia ja Heerosta käyttävien tilitoimistojen laskutus nopeutuu ja helpottuu entisestäänkin. Uudet Heeros/Innox tilitoimistot puolestaan saavat kattavan ohjelmistokokonaisuuden ohessa laskutusjärjestelmän, joka mullistaa heidän laskutuksensa tarkkuudella, helppoudella ja nopeudella. Lisäksi tilitoimistot saavat erittäin tarkkaa reaaliaikaista tietoa asiakaskannattavuudesta ja organisaation tehokkuudesta”, kertoo Innox Oy:n toimitusjohtaja Arto Kosonen.

Heeroksen ja Innoxin yhteinen asiakas Raision Tilitoimisto on toiminut yhteistyön pilottiasiakkaana. Ensimmäisessä vaiheessa integraatio otettiin käyttöön Raision Tilitoimiston tytäryhtiössä TiliVallussa. Laskutusaineiston siirto tuotantoon onnistui moitteetta. ”Halusimme aluksi varmistaa, että kaikki aineisto varmasti siirtyy, myös kustannuspaikkatieto. Siirrot toimivat kuitenkin täysin luotettavasti ja kuukausilaskutuksessa ajansäästö on merkittävä. Siirrymme jatkossa koko yritysryhmän osalta Innoxin ja Heeroksen tuotteisiin”, kiittää sähköisestä taloushallinnosta vastaava Orvokki Ketonen Raision tilitoimistosta.