Skip to content
Asiakkaidemme käyttökokemuksia

Käytä hetki aikaa ja lue Innox Toiminnanohjausta käyttävien asiakkaidemme käyttökokemuksista ja ohjelmamme tuomista eduista.

Sanna Ranta, Tasantili Oy

Käytimme aikaisemmin kilpailevaa toiminnanohjausjärjestelmää, jonka käyttäminen oli liian monimutkaista. Etsimme ohjelmaa, joka mahdollistaisi myös, että jokainen kirjanpitäjä pystyisi laskuttamaan tekemänsä työt. Innox oli ratkaisu ongelmiimme.

Ohjelman käyttöönottamiseen tarvittavat tiedot (asiakkaat, hinnat, ym.) siirrettiin ohjelmaan Arton avustamana. Kristiinan pitämät käyttöönottokoulutukset olivat selkeitä ja johdonmukaisia.

Ohjelman monipuolisia ominaisuuksia pääsi hyödyntämään heti täysipainoisesti. Päätimme heti alussa, että kaikki mahdollinen tieto kerätään Innoxiin. Tämä on ollut aikaa säästävä päätös, koska ohjelmasta voimme tarkastaa niin tilintarkastajien yhteystiedot kuin kirjautumislinkit hyödyllisille nettisivulle. Asiakasyritysten tiedot yhteyshenkilöistä riskiarvioihin ovat myös ohjelmassa. Nyt tärkeät tiedot ovat saatavilla myös etätöissä tai tuuraajan sitä etsiessä.

Oman työajan ja liukumien seuraaminen on helppoa. Yhteisen kalenteritoiminnon avulla näemme kuka on milloinkin lomalla tai etätöissä. Tehtävien siirto loman ajaksi tuuraajalle onnistuu muutamalla napin painalluksella. Avoimet työtehtävät näkyvät etusivulla selkeästi. Tehtäviin kellottaminen ja tehtävien valmiiksi merkitseminen käy kätevästi. Laskuttaminen on yksinkertaista, kun tiedot siirtyvät Heeroksen Vendaan muutamalla napin painalluksella. Kaikki tulee laskutettua ja jokainen kirjanpitäjä pystyy laskuttamaan omat työnsä. Seuraamme myös ohjelmasta löytyviä tehoraportteja säännöllisesti.

Ohjelmasta näkee, että se on kehitetty tilitoimistoja varten. Yhteistyö Innoxin kanssa on mutkatonta; kehitysehdotuksia otetaan vastaan ja neuvoja ongelmiin saa nopeasti.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä siihen, että valitsimme Innoxin yhteistyökumppaniksemme.

Tilitoimisto Tasantili Oy toimii Lievestuoreella ja työllistää kuusi kirjanpitäjää. Taloushallinto-ohjelmana on Heeros Venda. Innox Toiminnanohjaus on ollut käytössä 10/2018 alkaen.


Markku Palonen, Savon Tilitieto Oy

Innoxiin tutustuimme tili- ja veropäivillä vuonna 2015, ja sen jälkeen Kristiina esitteli meille Innoxia etäyhteyden avulla ja saimme käyttöömme testitunnukset, niin pääsimme itse kokeilemaan ohjelman toimintaa myös käytännössä.

Innostuimme ominaisuuksista, ja otimmekin Innoxin käyttöön kesälomakauden jälkeen syyskuussa 2015. Käyttöönottoprosessi sujui Kristiinan ja Arton kanssa hyvin, saimme hyvin vinkkiä, ja tietoja saatiin ajettua massana sisään.

Ohjelman avulla on vähemmän muistettavia asioita. On helpottavaa kun ohjelmaan saa rakennettua ”automaattisia muistilistoja”, jolloin kaikki tietävät mitä pitää tehdä, ja on tarkistettavissa onko jokin asia hoidettu.

Lue lisää

Laskutuksessa säästyy aikaa, kun tiedot siirtyvät sähköisesti Innoxista EmCeen ja Netvisoriin, jotka ovat meillä laskuttavina ohjelmina. Aiemmin kirjanpitäjät toivat laskutusmääräykset paperisina, jotka sitten näpyteltiin laskutukseen manuaalisesti! Myös virheiden määrä on vähentynyt tämän myötä.

Kristiina pitää meistä hyvää huolta, ottaa yhteyttä säännöllisin väliajoin ja muistuttelee ohjelman uusista ominaisuuksista ja kertoo tarkemmin miten ne toimivat, sekä neuvoo niiden käyttöönotossa.

Yrityksemme laajentui tytäryhtiön oston myötä vuoden 2019 alkussa, ja otimme Innoxin nyt myös sinne käyttöön maaliskuun alussa. Täytyy sanoa, että helpottaa useamman paikkakunnan välistä toimintaa kun näkee työtilanteen reaaliajassa Innoxista, ja myös laskutus sujuu rivakasti.

Suosittelen Innoxia lämmöllä kaikille kollegoille, voi sanoa ettei oikeastaan niin pientä toimintaa ole etteikö Innoxin käyttö kannattaisi!

Savon Tilitieto Oy / Konnektor Oy työllistää 11 taloushallinnon ammattilaista. Auktorisoitu tilitoimisto. Taloushallinto-ohjelmina ovat EmCe ja Netvisor. Innox Toiminnanohjaus on ollut käytössä 9/2015 ja Konnektor Oy:llä 3/2019 alkaen.


Anneli Annala, Suomenselän Tilitoimisto Oy

Harkitsimme pitkään ja perusteellisesti Innoxin hankintaa. Aikaisemmin seurasimme töitämme Excel-taulukoiden avulla ja se oli työlästä ja aikaaviepää, siksi halusimme selkeyttä ja ajansäästöä. Tähän tarpeeseen Innox on vastannut kiitettävästi.

Aloitus sujui hyvin, saimme selkeän koulutuksen ja Innoxin väki siirsi meidän hinnaston ja asiakasrekisterin ohjelmaan, joten ohjelman käyttöönotto sujui mutkattomasti.

Meille suurin etu on se, että kaikki tehdyt työt tulevat laskutettua. Myös ajankäyttö ja liukumien seuranta helppoa. Excel-taulukoista olemme päässeet eroon.

Lue lisää

Laskutus sujuu helposti, koska Innoxissa on automaattinen rajapinta käyttämäämme Heeroksen Venda laskutusohjelmaan.

Innoxin asiakaspalvelu on nopeaa ja ystävällistä. Innox Toiminnanohjaus on aivan mainio työväline tilitoimistolle. Suosittelen lämpimästi!

Kirjanpitäjän mielipide:
Olen todella iloinen, että meidän tilitoimistomme on ottanut Innoxin käyttöönsä. Kaikki työtehtävät ja muistutukset saa kätevästi tallennettua Innoxiin, joka muistuttaa meitä tekemään oikeat asiat oikeina päivinä. Omat työtehtävät saa kuitattua valmiiksi parilla klikkauksella ja näin saa kaiken tehdyn työn laskutukseen. Ei enää paperimuistilappuja eikä Excel-muistilistoja!

Suomenselän Tilitoimisto Oy on Ähtärissä toimiva auktorisoitu tilitoimisto, joka työllistää 7 taloushallinnon ammattilaista. Taloushallinto-ohjelma on Heeros Venda ja Innox Toiminnanohjaus on ollut käytössä 10/2017 alkaen.


Juha Leviäkangas, Suomen Säätiötilipalvelu Oy

Aiemmat pk-yritykselle suunnatut toiminnanohjausjärjestelmät ovat olleet suunniteltu laajalle yrityskentälle, joten niissä on 90 prosenttia ominaisuuksia, joita emme hyödyntäneet arjessa. Tämä kattavuus näkyi tietysti järjestelmän hinnassa, mutta myös käytettävyydessä nimenomaan kausittain toistuvia tehtäviä toteuttavalle tilitoimistolle.

Innoxin kanssa aloitus osui vuoden kiireiseen aikaan, joten ominaisuuksia otettiin käyttöön ja hyödynnettiin vaiheittain. Tuli kuitenkin todettua, että toiminnanohjausjärjestelmän vaihto ei ole niin kova ponnistus, jos ohjelmisto on suunniteltu juuri tilitoimistoympäristöä silmällä pitäen. Myös palveluntarjoaja ansaitsee kiitosta, sillä se on hyvin kartalla mitä juuri tilitoimisto tarvitsee, ja kuinka sitä tulee kyetä palvella. Hallinnan tunne aikatauluissa moniasiakasympäristössä on nyt selkeämpi ja kaikki tehty työ tulee myös talteen myöhempää laskutusta varten.

Lue lisää

Laskutus on osa asiakasviestintää. Pyrimme aina toimimaan läpinäkyvästi ja pitkiä asiakassuhteita vaalien. Nyt meillä on valmiudet kertoa asiakkaillemme minuutin tarkkuudella heille tehdystä työstä. Tätä eivät asiakkaamme juuri edellytä, sillä asiakassuhteemme perustuvat ansaittuun luottamukseen. Tieto omasta toiminnasta tuo kuitenkin mielenrauhaa.

Kun palvelut hankitaan pieneltä perheyritykseltä, kumppaneilla on nimi ja kasvot. Syntyy ammatillista ystävyyttä. Olemme luoneet asiakkaitamme palvelemaan ympärillemme tarkoin valitun ja kehittyvän ammattilaisten tiimin, jonka osana voimme toimia yhtä toimintavarmasti ja tehokkaasti kuin suuremmatkin yritykset. Innox on osa joukkuetta, eikä jäähyjä ole vihelletty.

Seuraamme kriittisesti mitä ohjelmistomarkkinoilla tapahtuu, koska tilitoimistotyö on lähivuosina murroksessa. Nykyisenkaltainen kausittain toistuva tehtävälista on juuri tällä hetkellä Innoxin avainmenestystekijä. Nyt on lupa uskoa, että myös Innox seuraa kaiken aikaa mitä alalla tapahtuu ja sitä kautta kehittyy yhdessä toimintaympäristömme kanssa.

Työssä joka ei koskaan lopu, kuten juokseva kirjanpito ja maksuliikenne, tulisi voida seurata kuitenkin jopa päivä tasolla, ollaanko tänään saavutettu asetettu tavoite ja siten onnistuttu. Haluamme kehittää Innoxin avulla menetelmiä, millä tämä jokapäiväinen onnistumisen elämys sekä työntekijälle, että yrittäjälle voidaan tarjota.

Suomen Säätiötilipalvelu Oy on Helsingissä toimiva auktorisoitu tilitoimisto, joka on keskittynyt hoitamaan säätiöiden ja sijoittajien talousasioita. Yritys työllistää 11 taloushallinnon ammattilaista. Taloushallinto-ohjelma on Fivaldi ja Innox Toiminnanohjaus on ollut käytössä 11/2017 alkaen.


Mikko Alakärppä, Tilialakärppä Oy

Meillä oli ollut pitkään mietinnässä toiminnanohjausjärjestelmän hankkiminen. Ratkaisevaa oli Innoxin yhteydenotto oikeaan aikaan. Innox vaikutti heti alkuun juuri oikealta ohjelmalta meidän tarpeeseen. Meitä myös miellytti Innoxin asiakaslähtöinen ja joustava palvelu. Olimme erittäin hitaita ostajia mutta sinnikkään ja ystävällisen myyjän ansiosta saimme lopulta ratkaisun tehtyä. Aloitimme Innoxin käytön vuoden 2018 alussa.

Käyttöönotto ja aloitus oli sujuvaa. Käyttöönottokoulutuspäivä oli erittäin tehokas ja opastusta saatiin jokaiselle käyttäjälle erikseen. Tämä oli ratkaisevaa, jotta ohjelma saatiin heti käyttöön.

Innoxin avulla kaikki tehtävät tulevat tehtyä eikä asioita jää muistin varaan. Ohjelmaan saa tallennettua paljon tärkeää informaatiota, jota tarvitaan päivittäisessä työnteossa. Laskutus on myös sujuvoitunut merkittävästi. Ohjelma tarjoaa monipuoliset ominaisuudet mm. työtehtävien, työajan, lomien, työtehon ja asiakaskannattavuuden seurantaan.

Lue lisää

Laskutuksessa olemme saaneet merkittävää ajansäästöä, kun tehdyt työt siirtyvät näppärästi Fivaldin laskutukseen. Enää ei jää laskuttamattomia töitä. Myös laskutuksen seuranta monipuolisilla raporteilla on erittäin hyvä työkalu tilitoimiston johdolle.

Innoxin henkilökunta on erittäin palvelualtista. Käyttöönotto ja käyttötuki sekä palvelu muutenkin on ollut asiakaslähtöistä ja kysymyksiin olemme saaneet vastaukset nopeasti.

Ehdottomasti suositeltava hankinta kaikenkokoisille tilitoimistoille.

Tilialakärppä Oy on Oulussa toimiva auktorisoitu tilitoimisto, joka työllistää 11 taloushallinnon ammattilaista. Taloushallinto-ohjelmana on Fivaldi. Innox Toiminnanohjaus on ollut käytössä 10/2017 alkaen.


Orvokki Ketonen, Raision Tilitoimisto Oy

Tarvitsimme ohjelman josta voi helposti siirtää laskutuksen Heeroksen Vendaan. Aikaisemmasta käytössämme olleesta ohjelmasta se ei onnistunut. Samalla tarvitsimme uuden työajanseuranta ohjelman, josta saa helposti seurattua työntekijöiden liukumat ja työajat, eikä heidän tarvitse enää merkkailla töitään erillisille papereille.

Käyttöönotto sujui todella hyvin, saimme koulutuksen koko henkilökunnalle ja meille sopivat muutokset ohjelmaan saatiin nopeasti. Laskutus on todella helppoa, siirto Innoxista tiedostona Heeroksen Vendaan käy nopeasti ja kivuttomasti. Aivan loistavaa.

Olemme käyttäneet ohjelmaa loppuvuodesta 2014 saakka. Innox Toiminnanohjaus on selkeyttänyt ja helpottanut laskutusta, työajan ym. seurantaa todella paljon. Olemme hyvin tyytyväisiä ohjelmaan.

Lue lisää

Yhteistyömme Innoxin kanssa on sujunut loistavasti. Apua on tullut heti kun sitä on pyydetty.

Innox on ehdottomasti paras ohjelma Heeroksen käyttäjälle ja suosittelen sitä lämpimästi muillekin Tilitoimistoille.

Eli kahta en vaihda, toinen on Innox ja toinen…

Raision Tilitoimisto Oy on Raisiossa, Turussa (TiliVallu), Euralla (Euran Yritystilit), Kyröllä (Tilikankare) ja Yläneellä (Tilikankare) toimiva auktorisoitu tilitoimisto, joka työllistää 27 henkilöä. Innox Toiminnanohjaus on ollut käytössä 8/2014 alkaen. Laskutusrajapintana eli laskuttavana ohjelmana on Heeros Venda.


Leena Leppä-Lukkala, Laskenta-10 Oy

Kun Innoxilta otettiin meihin yhteyttä olimme jo miettineet, että haluaisimme käyttöömme ohjelman, joka mahdollistaisi nykyaikaisen työajanhallinnan ja laskutuksen.

Ohjelman helppokäyttöisyys teki ostopäätöksestä helpon ja kaikki työntekijät olivat ohjelman hankinnan kannalla. Saimme ohjelman, jonka avulla arkemme muuttui helpommaksi ja joustavaksi. Saamme ohjelmasta paljon tietoa, jota pystymme hyödyntämään.

Laskutustietojen siirto Innoxista ProCountoriin sujuu helposti ja ongelmitta.

Kaikki on toiminut hienosti ja ohjelmaa kehitetään  koko ajan asiakkaiden toiveita huomioiden.
Yhteistyö on sujunut alusta asti mutkattomasti.

Suosittelen lämpimästi ohjelmaa kaiken kokoisille tilitoimistoille.

Laskenta-10 Oy on Forssassa toimiva tilitoimisto, joka työllistää kuusi kirjanpitäjää. Innox Toiminnanohjaus on ollut käytössä 12/2013 alkaen. Laskutusohjelmana on ProCountor.


Elina Rajala, Tilitoimisto Economic Capital Oy

Innox Toiminnanohjauksen käyttöönotto on helpottanut päivittäistä työtämme huomattavasti. Ohjelman käyttö on sujuvaa ja toiminnallisia ongelmia ei ole ilmennyt. Ohjelman avulla laskutus, omien työtehtävien seuranta sekä työajanseuranta onnistuvat hyvin ja erityisesti tiimissä työskenneltäessä Innox toimii tärkeänä työkaluna. Sen avulla kaikki tiimin jäsenet voivat nähdä tiimin kesken jaetut työtehtävät. Edellä mainittujen lisäksi Innox Toiminnanohjauksessa on runsaasti myös erilaisia raportointimahdollisuuksia.

Yhteistyö Innoxin kanssa on aidosti toimivaa. Puhelun tai sähköpostin päässä tervehtivät asiakaslähtöiset yhteistyökumppanit, joiden kanssa askarruttavien kysymysten ja kehitysehdotusten läpikäyminen on mutkatonta. Vastaukset olemme saaneet nopeasti ja ideoimiamme uudistuksia on toteutettu.

Tilitoimisto Economic Capital Oy on Oulussa toimiva tilitoimisto, joka työllistää 9 kirjanpitäjää (4/2018). Innox Toiminnanohjaus on ollut käytössämme 4/2015 alkaen. Laskutusrajapintana eli laskuttavana ohjelmana on Tikon.


Mikko Sipilä, Rätinki Oy

Rätingin tehtävä on tuottaa yrittäjille olennainen informaatio ajallaan, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Tähän ajatusmaailmaan sopii erinomaisesti myös vuoden 2016 lopulla käyttöönottamamme Innox Toiminnanohjausjärjestelmä. Olimme pohtineet vastaavan järjestelmän hankkimista jo pidempään, mutta huono kokemus erään toisen toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotosta sai meidät harkitsemaan asiaa pitkään. Innoxin Marja kuitenkin sai kun saikin meidät ylipuhuttua kokeilemaan Innoxia, eikä päätöstä ole tarvinnut katua. Päätöksenteossa meidät vakuutti erityisesti saamamme kuva palvelun joustavuudesta ja ihmisläheisestä otteesta asiakkaaseen. Toisenlaisiakin kokemuksia softataloista ja esimerkiksi niiden sopimuskulttuurista olemme todistaneet. On ollut erityisen ilahduttavaa huomata, miten asiakasorientoitunutta porukka Innoxilla on! Meillä oli paljon vaatimuksia ja erityistoiveita, mutta kaikkiin ollaan saatu toivomamme ratkaisu aikaiseksi. Asiakaspalvelu on nopeaa ja sujuvaa, harvoin enää tällaiseen törmää nykypäivänä.

Lue lisää

Innox Toiminnanohjaus antaa meille varmuuden siitä, että kaikki asiakastehtävät tulevat tehdyiksi. Niihin käytetty työaika ja kustannukset ovat myös erittäin hyvin todennettavissa ja raportoitavissa. Myös työajan kellottamisessa, työn kuormituksen seuraamisessa, lomien ja vapaiden suunnittelussa sekä asiakaskannattavuuksien seurannassa Innox on erinomainen!

Innox Toiminnanohjaus on tuonut tilitoimistomme arkeen ennen kaikkea ennakoitavuutta ja järjestelmällisyyttä, jotka lienevät ne keskeisimmät toiminnanohjausjärjestelmälle asetettavat vaatimukset. Ohjelmaa on erittäin helppo suositella kaiken kokoisille tilitoimistoille.

Rätinki-Yhtiöt Oy on auktorisoitu tilitoimisto, joka työllistää 35 taloushallinnon ammattilaista kuudessa toimipisteessä. Taloushallinto-ohjelmana on Fivaldi. Innox Toiminnanohjaus on ollut käytössä 10/2016 alkaen.


Björn Lindqvist, Papper & Hus

Valitsimme Innox Toiminnanohjauksen, koska sen on tehnyt kotimainen yritys, ja koska ohjelma on tehty räätälöidysti suomalaisten kirjanpitotoimistojen tarpeisiin. Aloitus sujui erittäin helposti. Kaikki asetukset täytyy tietenkin olla kunnossa, mutta se koskee jokaista ohjelmaa.

Innox Toiminnanohjauksen avulla pystymme tarkastamaan että laskutamme asiakkaitamme tarpeeksi. Lisäksi voimme seurata isännöintiasiakkaita, että kuukausimaksu on kohdallaan. Laskutus on ihan ok, vaatii muutaman klikkauksen.

Yhteistyö Innoxin kanssa on toiminut tosi hienosti. Ystävällinen ja nopea palvelu!

Suosittelemme ohjelmaa kaikille, isoille kuin pienimmille tilitoimistoille. Myös isännöitsijätoimistoille.

Kotimainen on aina kotimaista….. ja kun palvelu pelaa…

Papper & Hus Ab Oy on Tammisaaressa toimiva kirjanpito- ja isännöintitoimisto, joka työllistää 8 henkilöä. Taloushallinto-ohjelma on Fivaldi ja Innox Toiminnanohjaus on ollut käytössä 11/2016 alkaen.