Skip to content
TURVALLINEN & PALVELEVA KOTIMAINEN PERHEYRITYS

Innox Oy on perustettu konsultointiyritykseksi vuonna 2006. Asiakasyritysten ongelmia ratkoessa ryhdyimme kehittämään ratkaisuja operatiivisen toiminnan ohjaukseen ja toiminnan varmistamiseen.

Vuodesta 2012 olemme keskittyneet tuottamaan selaimella käytettäviä ohjelmia eri toimialoille, joista taloushallintoala nousi tärkeimmäksi sektoriksi, ja johon nykyisin keskitymme. Päätuotteemme on helppokäyttöinen, mutta ominaisuuksiltaan laaja ja monipuolinen Innox Toiminnanohjaus.

Innox Toiminnanohjauksen käyttöliittymä on suunniteltu siten, että käyttäjät oppivat ohjelman peruskäytön oman toimialansa osaamisen ja käytäntöjen perusteella, ilman kalliita ja työaikaa vieviä kurssipäiviä. Ohjelman tehokäyttöä varten tarjolla on yrityskohtaista koulutusta.

Olemme turvallinen valinta

Olemme suomalainen perheyritys, joka toimii omissa toimitiloissa. Yrityksemme on täysin velaton (5/2019 alkaen).

Palvelimet ostamme palveluna yrityksiltä, joilla on tarjota varmennetut tietoliikenneyhteydet, asianmukaiset ja turvalliset tilat palvelimille, sekä varmuuskopiointi eri palotilaan. Näin myös saamme palvelimille teknisen tuen 24/7.

Panostamme tulevaisuuteen, kuten asiakkaammekin

Panostamme tuotekehitykseen yli 50 % liikevaihdosta. Voimakkaan panostuksen tuotekehitykseen mahdollistaa yrittäjäperheen sitoutuminen yrityksen pitkäjänteiseen kehittämiseen.