Skip to content
TURVALLINEN & PALVELEVA KOTIMAINEN PERHEYRITYS

Innox Oy on perustettu konsultointiyritykseksi vuonna 2006. Asiakasyritysten ongelmia ratkoessa ryhdyimme kehittämään ratkaisuja operatiivisen toiminnan ohjaukseen ja toiminnan varmistamiseen.

Tuotteemme on helppokäyttöinen, mutta ominaisuuksiltaan laaja ja monipuolinen Innox Toiminnanohjaus, joka on suunniteltu taloushallintoalan ammattilaisille, kuten tilitoimistoille ja tilintarkastajille.

Innox Toiminnanohjauksen käyttöliittymä on suunniteltu siten, että käyttäjät oppivat ohjelman peruskäytön oman toimialansa osaamisen ja käytäntöjen perusteella, ilman kalliita ja työaikaa vieviä kurssipäiviä. Ohjelman tehokäyttöä varten tarjolla on yrityskohtaista koulutusta.

Olemme turvallinen valinta

Olemme suomalainen perheyritys, joka toimii omissa toimitiloissa. Yrityksellämme ei ole pankki- tai muuta lainaa, joten olemme nk. täysin velaton yritys (5/2019 alkaen), lukuun ottamatta taseessa olevia nk. teknisiä velkoja (kirjanpidolliset lomapalkkavelat yms.). Tase 2020

Palvelimet ostamme palveluna yrityksiltä, joilla on tarjota varmennetut tietoliikenneyhteydet, asianmukaiset ja turvalliset tilat palvelimille, sekä varmuuskopiointi eri palotilaan. Näin myös saamme palvelimille teknisen tuen 24/7.

Panostamme tulevaisuuteen, kuten asiakkaammekin

Panostamme tuotekehitykseen yli 50 % liikevaihdosta. Voimakkaan panostuksen tuotekehitykseen mahdollistaa yrittäjäperheen sitoutuminen yrityksen pitkäjänteiseen kehittämiseen.