Skip to content

Innox Whistle

Innox Whistle on ilmoituskanava, jonka avulla esimerkiksi työntekijä voi anonyymisti tuoda yritysjohdolle tiedoksi väärinkäytösepäilyjä, sekä ilmoittaa lainvastaisesta tai epäeettisestä toiminnasta. Ilmoituksen voi tehdä täysin anonyymisti, joten ilmoituksen tekijällä ei ole pelkoa mahdollisista vastatoimista.

Whistle kuuluu vakiona Innox Toiminnanohjaukseen ja sen saa aktivoitua tilitoimiston käyttöön ilman lisäkuluja. Näin ei tarvita käyttöönottokoulutusta, eikä uuden järjestelmän hankintaan ja käyttöönottoon liittyviä kuluja ja työajanmenetyksiä. Kun tilitoimistolla on Innox Toiminnanohjaus, Whistlen käyttöönotto onnistuu yhdellä käyttötukeen lähetetyllä sähköpostiviestillä; Avaa Whistle.

Halutessaan tilitoimisto voi avata Innox Whistlen asiakkailleen, saaden näin laskutuspalkkion. Asiakkaille avaaminen helpottaa tilitoimiston asiakkaita, kun he saavat ratkaistua asian helposti ja edullisesti. Koska Whistlen avaaminen on täysin automatisoitu, aktivointi asiakkaalle vie tilitoimistolta vain noin minuutin per asiakas.

Lisätietoja antavat:

Kristiina Berg-Kosonen
044 260 4550, kristiina.berg-kosonen@innox.fi

Arto Kosonen
040 844 7854, arto.kosonen@innox.fi